Gozi – Keljee

Maandag 25/1
Aanwezigen: Wim, Cedric,  Jan, Patrick O, Walter
Afwezigen: Paul, Stefan, Patrick D.S., Dirk
Coach van dienst: geen…

Door diverse omstandigheden veel afwezigen, en voor Stefan was het zijn eerste dag in een nieuw treinstel… langs deze weg wensen we ook aan eenieder beterschap, sterkte en inspiratie toe. Hopelijk kan iedereen snel terug het veld betreden.

Dus met 5 man sterk, en jawel: we boden goed weerwerk aan de 6 Gozi’s.
De eerste set werd met goede cijfers binnen gehaald, en de wisselende opstelling waarbij Patrick O. soms in de rol van spelverdeler stond, leek okee te werken.

In set 2 (niet nipt..) en 3 (wel nipt…) moesten we echter de duimen leggen. Te veel opslag missers deden ons hier wellicht de das om.

Niet getreurd, en ondanks de grote bobbel bij Walter zijn elleboog, en zijn kapotte knie, bleven we toch vechten in de laatste set. Deze werd dan ook gewonnen met 25-21.

En wat aanvankelijk leek op een scheidsrechterlijke dwaling (uitslag verkeerd ingevuld voor de laatste set…) waardoor we in eerste instantie nog met 4 punten verschil zouden winnen, werd door een rigoureuze hertelling in de kantine, in het bijzijn van oppermeester JP Geysen, omgezet in een nederlaag met 1 puntje verschil. En laat de arbiter in kwestie nu ook net Jos noemen… goe geJost dus 🙁

Volgende afspraak:  maandag 15/2 om 21h, tegen Wase Wind

(Walter zal er meer dan waarschijnlijk niet bij zijn, dus verzoek om tijdig aan te melden voor de gegadigden!)