Keljee – Nomadesk

Maandag 18/1
Aanwezigen: Wim, Cedric, Stefan, Jan, Patrick D.S., Patrick O
Afwezigen: Walter
Coach van dienst: Dirk (allee… toch efkes…)

Met een aangekondigde ziekenboeg beginnen, en Patrick die gelukkig geen al te zware ingreep had ondergaan bij een tandarts te velde, konden we netjes met 6 man starten. Beetje vertimmerde opstelling met Stefan op mid.. maar dat zou wel goed komen (?)

In de eerste set alvast niet.. het oude euvel om de eerste balletjes een beetje in de buurt van Wim te brengen dook weer massaal op. We konden nog wel een beetje bijbenen, maar moesten deze set toch prijs geven met 1 puntje verschil.

En of het dan van de aanblik van deze set was, of echt van de koorts… we zullen het nooit echt weten, maar Dirk verkaste naar andere oorden.

Nu ja… het resultaat mocht er zijn. We gingen steeds beter spelen, en konden in de laatste set ook veel druk zetten met verschillende opslag reeksen. Ook al liet onze verdediging zich regelmatig een paar keer in de luren leggen door een of andere jongedame aan de overkant 🙂
Tegen zo’n wapen paste natuurlijk maar 1 terechte tactische tegenzet: Stefan naar de hoek, en Patrick DS op midden, Jan in opposite. En dat werkte, met zelfs een heuse achterwaartse steek bal naar Jan op positie 2.

Resultaat 3-1 en 4 punten erbij.
Na afloop konden we alsnog genieten van de aangeboden nieuwjaarshapjes van Walivol, waarvoor alweer dank!

Volgende afspraak: maandag 25/1 om 21h