Wase Wind – Keljee

Maandag 14/12
Aanwezigen: Walter, Cedric, Stefan, Jan, Patrick D.S., Patrick O
Afwezigen: Paul, Wim
Coach van dienst: Dirk

Hoi Sportievelingen,
Yo-ho-ho onze laatste wedstrijd voor de winterstop. Deze keer werd er ons een 4 gangen menuutje chez ‘Wase Wind’ geserveerd. De nr. 3 uit onze reeks.
Vermits we het deze week zonder onze passeur moesten stellen, ben ik op bezoek geweest bij Suzanne van het uitzendkantoor (we maken hier geen reclame voor, maar het kinkt als ‘rand rond de stad’) om een ad interim passeur te vinden. Maar omdat het deze dagen héél moeilijk is om geschikte sportmannen te vinden heb ik dan onze Patrick D.S. een mooi en laat sinterklaascadeautje gegeven, hij moest niet op de bank zitten, niet als middenman fungeren, en de andere spelers kregen uiteraard ook hun geschenkje, zij mochten nl. een héle match op het veld blijven staan.
Blijkbaar doet verandering van spijs ook hier wat meer eten, want set 1 zijn we toch goed uit onze startblokken geschoten, met al eens een slechte receptie hier en een misverstandje daar hebben toch met attractief volleybal de set gewonnen met 17-25.
In set 2 hadden we onze start flink gemist (zoals wel vaker in eerdere matchen), er stond dan ook snel een 8-2 achterstand op het scorebord vermeld. Panikeren stond niet in onze woordenboek, eens onze turbo weer was aangeslagen, konden we deze keer het (flanelle) laken maar onze kant toetrekken.
Set drie was dan weer ‘van den hond’.
Man, man, man – met het teveel gaan meespelen met de tegenstander kan je géén set winnen, alhoewel we toch voorstonden met 18-14, hebben we die set toch uit onze handen laten glijden om uiteindelijk te verliezen met 25-23.
Gelukkig bracht set 4 wat verheldering , die we met hééél veel opslagdruk dan ook vrij snel gewonnen hebben met 10-25.

Resultaat 1-3 en 4 kerstpuntjes erbij op ons Ekomurz palmares.
Nen dikke proficiat aan alleman voor het mooie resultaat dit seizoen, als we volgend jaar de competitie met iedereen hervatten heb je nog ne ‘Tournée Général‘ te goed van mij.

Volgende afspraak: ergens in 2016!