Retouchken – Keljee

Maandag 07/12
Aanwezigen: Wim, Walter, Cedric, Stefan, Jan, Patrick D.S., Patrick O.
Afwezigen: Paul

Coach van dienst: Dirk

Hoi Sportievelingen,
Op deze voorlaatste match, van de heenronde, zijn we de maat even gaan nemen in het atelier van Retouchken. Blijkbaar stonden er ook bekende gezichten aan den andere kant van het net, en was er ook al veel be- en gesproken voor de match, ambiance verzekerd. 🙂
Nog een geluk dat erbij ons al wat wijze strijders op ‘t veld staan, die zich liever vanop een zekere hoogte gaan voorbereiden. En dan ook ongevraagd zomaar op hoogtestage vertrekken naar de Eifel.

Ondanks de pogingen van de tegenstander om ons te misleiden met een lange, slanke libero speelster, was het toch vooral onze (jeugdige) garde die het nodige aanvalsgeweld ten beste bracht. Was dit om bij de coach in een goed blaadje te staan, of om zich te bewijzen tegenover onze supporters bus, dat laten we even in den midden.

Maar we zouden de KLJ niet zijn, als we het ‘al’ te gemakkelijk hadden. Er zijn ook zo van die momenten dat we wat tegen ons eigen aan hett spelen zijn, en puntjes voor den tegenstander beginnen maken. Alhoewel we dit keer terug veel mooie speelmomenten hebben mogen aanschouwen. Goed dat we al eens, op Bowieaanse wijze, de rollen kunnen omdraaien om zo het tij te doen keren.

Resultaat 0 -4 en 5 mooie puntjes op ons Ekomurz truitje gespeld.

Proficiat en tot de volgende (en laatste) wedstrijd van de heenronde.

Volgende afspraak: maandag 14 /12, om 21h00 op terrein 2, Wase Wind – Keljee