Keljee – Skorrymorry

Maandag 30/11

Aanwezigen: Wim, Walter, Cedric, Stefan, Jan, Patrick D.S., Patrick O
Afwezigen: Paul
Coach van dienst: Dirk

Hoi Sportievelingen,
‘t was weer een leuk avondje uit  – mijn gedacht. Nog eens een thuismatch op terrein 2, al onze supporters op post, alleen jammer dat het rotweer van maandagavond blijkbaar ook in ons Ekomurz truitjes is blijven hangen.

In den beginnen zag het er nochtans vrij goed uit want setje nr 1 waren wij goed bezig en uiteraard vlot gewonnen, maar in set nr 2 had Skorrymorry blijkbaar een soort Spook of Joker ingezet, want vanaf dan  ging het allemaal terug wat stroever en krampachtig. Blijkbaar had nog niet iedereen zijn bibberpremie ontvangen met als resultaat set 2 en 3 voor Skorrymorry.

In set vier waren de buien alweer een beetje gaan liggen en zijn we er toch in geslaagd om uit te lopen tot 18-11. Maar om in Keljee stijl verder te gaan was de waar voor ons geld was blijkbaar nog niet helemaal op, en zo kon de bezoekende ploeg toch nog terug komen tot 19-17. Om af te sluiten met 25-17 set winst en nipt verlies met de behaalde punten.

Resultaat 2 -2 en ³ puntjes in het Keljee potje erbij. En dat allemaal onder het motto ‘Je suis Keljee’

Volgende afspraak: maandag 07 /12, om 19h30 op terrein 4, Retouchken – Keljee – dan met meer “weerwerk”