Diesel – Keljee

Maandag 23/11

Aanwezigen: Wim, Walter, Cedric, Stefan, Jan, Patrick D.S., Patrick O
Afwezigen: Paul
Coach van dienst: Dirk

Hoi Sportievelingen,
Op verplaatsing en op terrein drie, je zou stillekes gaan geloven dat er bijgeloof mee gemoeid is, maar wat voor een matchske hebben we nu weer uit onze korte mouwtjes naar bovengehaald.
Het dreigingsniveau ging soms ver boven de 4, getuigen hiervan vind je in de set die we prijs hebben moeten geven. Volleybal is en blijft vooral een plezante ploegsport en daarom zou ik toch wat meer groepsgeest en -sfeer op het veld willen zien. Voor degene die het niet moesten weten wij staan bovenaan de rangschikking van onze groep.
Tuurlijk waren er ook weer mooie momenten met af en toe toch wat aanval en opslagdruk, zo vergeet ne mens al eens de iets mindere momenten. ‘t Positieve aan heel dit verhaal is dat er na de match toch al het ‘t één en ‘t ander is bijgepraat. En wat vooral telt is dat we toch nog op het gewonnen zijn met een nipt puntenverschil, nl. 91 -94.
Resultaat 1-3 en vier puntjes in het Keljee potje erbij.

Mercikes en (proficiat) aan iedereen.
Volgende afspraak: maandag 30 /11, om 19h30 op terrein 2, Keljee – Skorrymorry