Keljee – ‘t Kliekske

Maandag 16/11

Aanwezigen: Wim, Walter, Cedric, Stefan, Jan, Patrick D.S.
Afwezigen: Paul, Patrick O.
Coach van dienst: Dirk

Hoi Sportievelingen,

Begin van de week zat er een overlijdensbericht in mijn elektronische brievenbus met de melding dat de moeder van Patrick Pauwels , donderdag 12 november op 80 jarige leeftijd overleden is. Langs deze weg wil toch onze innige deelneming overmaken aan Patrick en zijn familie met dit plotse overlijden.

Deze week mochten we voor onze thuiswedstrijd op terrein 2 het beste van onszelf geven.
’t Was een topmatch met de nummer één en twee tegenover elkaar en dat kon niet anders zijn dan een avondje volleybalplezier.

Aan de manier van  opwarmen kan een mens al ’t heen en ’t ander opmaken hoe een match gaat verlopen. Op Set 1 is er dan ook weinig op aan te merken want die ging vlot binnen omdat we toch  een collectief sterk Keljee aan het werk zagen.
Wat makkelijk ging in set 1 was des te moeilijker in set twee, ik zou nog gaan geloven dat er op het veld stonden die tegen de nummer één aan ‘t spelen waren. Al mogen we zeker vermelden dat onze tegenstander dan zeer sterk waren in het afblokken en verdedigen en serieus voor wat opslagdruk zorgden; met dan ook een logisch gevolg ons derde set verlies van het seizoen.

Maar panikeren moeten we zeker niet doen want in set drie en vier kwam onze wase vechtlust weer naar boven, een mooi bewijs dat er niet steeds naar een kalashnikov of nen bomgordel moet gegrepen worden om uwe slag thuis te halen. Om de coaches en supporters wat meer waar voor hun geld te geven was het toch een zééér spannende viersetter geworden die we maar mooi in ons voordeel konden afsluiten.

Resultaat 3-1 en vier puntjes in het Keljee potje erbij.

Mercikes en proficiat aan iedereen.

Volgende afspraak: maandag 23 /11, om 19h30 op terrein 3, Diesel – Keljee