The Young Ones – Keljee

Maandag 9/11

Aanwezigen: Wim, Walter, Cedric, Stefan, Jan, Patrick D.S., Patrick O.
Afwezigen: Paul
Coach van dienst: Dirk

Hoi Sportievelingen,
Deze week was het een (verre) verplaatsing naar The Young Ones en dit juist na de vakantie…
Onze supporters bus was er al voor sommige spelers dus den ambiance was al verzekerd.

Dat we geen connecties hebben met de Russische atletiekbond was vrij snel duidelijk in set 1.
De vakantiemodus was zeker nog een beetje actief want we waren in den eerste helft van de set steeds op achtervolgen aangewezen en wij toch wat veel punten hebben weggegeven aan onze tegenstander.
Namelijk 5-2; 6-5; 8-6; 9-8; 12-9; 15-11 en dringend tijd om even een T.O aan te vragen en het tij te doen keren.
16-12; na een mooie opslag reeks van Cedric en Patrick O. hebben we set 1 toch nog naar onze kant kunnen doen kantelen eindstand 17-25.

In Set 2 was het van hetzelfde laken een broek alleen nog een beetje erger, we kregen zowaar nen triller voorgeschoteld, met op het hoofdmenu een serieuze achtervolging zelfs tot 21-11.
We gaan nu niet meer beginnen over dienen ezel en zijne steen, en zeker géén namen vernoemen, hé Jan. Maar ik denk dat dienen ezel toch is langs geweest op de plaats waar wijlen Koning Albert I zaliger iets te snel van een rots naar beneden is gekomen. Gelukkig is ons lampje tijdig beginnen branden en heeft de man die géén goeie relatie heeft met “Het Balkon” ons toch terug op het juiste spoor gezet tot 21-17, via 24-19 en met Walter, die op safe heeft gespeeld met zijne opslag, konden we deze set  afronden met 24-25 cijfers.

In set 3 was onze motor al iets beter gerodeerd en hebben we vlot gewonnen met 11-25.

Verandering van spijs doet al eens eten zodat we in set 4 even van passeur zijn veranderd waardoor onze dubbele meters iets meer op de voorgrond verschenen. Resultaat een vlotte overwinning met 12-25 cijfers

Eindstand 0-4 en vijf punten extra in het potje van de Keljee.

Mercikes en proficiat aan iedereen.

Volgende afspraak: maandag 16/11, om 19h30 op terrein 2, Keljee – ‘t Kliekske