Nomadesk – Keljee

Dinsdag 27/10

Aanwezigen: Wim, Walter, Jan, Patrick, Stefan, Thomas
Afwezigen: Paul en Cédric (kunnen niet komen), Patrick Onghena (op vakantie)
Coach van dienst: Dirk

Hoi Sportievelingen,
het was voor deze match al een beetje puzzelen om met zes man aan de start te verschijnen, met wat emails op het world wide web te posten en een oproep om onze joker deze keer te gebruiken zijn we toch kunnen starten met 5 en nen halve, Patrick (DS) is pas terug uit de ziekenboeg maar nog niet helemaal de oude.

We hebben dan wel 4 sets gewonnen, de punten, 100 – 81, daarentegen laat duidelijk blijken dat deze keer ook géén makkelijke partij hebben gespeeld. Was het te wijten omdat Wim juist daarvoor een match heeft moeten fluiten en onvoldoende was opgewarmd, dat zullen we nooit weten. Hetgeen wel opmerkelijk is dat er na momenten van goed samenspel en powervolleybal toch ook veel momenten zijn waarop we bij eenvoudige ballen géén aanval kunnen opzetten en zo veel punten voor Nomadesk maken.

Maar ge gaat de coach niet horen klagen, hetgeen Patrick miste aan het net heeft hij ruimschoots goedgemaakt met enkele mooie opslag reeksen, ik heb ook zéér mooie fases gezien waar er goed verdedigd werd, de receptie kwam in de meeste gevallen goed tot bij de Wim, als hij zelfs set-ups achter zijn hoofd speelt, dan weet je dat het goed zit.  En onze joker heeft zeker zijn dienst bewezen.

Tip van de week: Als je bij de opslag staat
Kijk dan eerst even omhoog
Vooraleer je de bal de hoogte in gooit
En je bal over het net slaat !!!!!!!!!!!!!

Merciekes en proficiat aan iedereen

Volgende afspraak: The Young Ones – Keljee, maandag 9 november, om 19h30, op terrein 3.