The Young Ones – Keljee

Het einde van het seizoen nadert, en een vaste kern van spelers houdt stug vol… jammer dat het er echter maar 4 zijn, terwijl volleyball met z’n zessen toch net wat makkelijker is.

Ook de paasvakantie had niet echt veel verbetering met zich mee gebracht. In de eerste 2 sets werden we van het kastje naar de muur gespeeld, en dachten wij dat het veld aan de andere kant minstens 11 meter diep moest zijn. Ook qua receptie kwam het geheel moeilijk uit de verf, en dus was het enige lichtpunt dat we in de tweede set inderdaad 5 punten meer scoorden dan in de eerste set.

Maar niet getreurd… halverwege de derde set poneerde Walter gewoonweg dat het onze set zou worden! En dat gebeurde dus ook, en inderdaad: alweer 5 punten meer gescoord dan in de 2de set 🙂

In de vierde set konden wij dan The Young Ones overtuigen van onze leeftijd, en scoorde CĂ©dric zo maar even een 5-tal aces met zijn opslag.

Jammer genoeg kwamen we 5 punten te kort om aan het langste eind bij deze wedstrijd te trekken, en gaan de 4 punten naar de Young Ones.
Nog 2 wedstrijden te gaan, en de transfer of overname periode komt er aan !