2009 OSI – Keljee

Wat als een bijzonder leuke affiche begon, eindigde achteraf in mineur..

Natuurlijk konden we geen al te hoge verwachtingen koesteren tegen deze top.pers, maar starten met  7 en eindigen met 5 spelers is niet echt gezond..
Een dom overstapje van Wim leidde hem tot een nodeloze rol, waarbij je dan best niet vergeet je pols tijdig binnenboord te halen… einde oefening dus, en een verplicht bezoek aan de spoed… dinsdag opereren, resultaat 2 pinnen en 6 weken gips…

De verslaggever van dienst wist me ook nog te vertellen dat Patrick O. in de laatste set ook nog door zijn enkel ging. Beide spelers werden gerepatrieerd door de familie Van Hove.

Van de tegenstander werden er spontaan nog enkele Duvels aangeboden, en zij wisten ook nog te vertellen dat Keljee eigenlijk best goed speelde, maar dat de receptie eigenlijk het verschil heeft gemaakt (en dat de transfer kansen voor Natalie danig zijn toegenomen…)