Keljee – Geirnaert

Eigenlijk net op tijd met 6 spelers…. en met weinig opwarming in de armen en benen begonnen we aan deze wedstrijd tegen een van de ‘kleppers’ uit het Walivol gebeuren.

Calevo kon echter niet rekenen op hun vaste spelverdeler, en die grote jongens hadden blijkbaar wat moeite om de -overigens zeer verdienstelijke- passeuse van dienst op het juiste plekje te krijgen. Dat resulteerde in een resem opstellingsfouten, en bijhorende misverstanden. Je moet het dan toch maar doen: we pikten netjes de eerste set in – mede omdat we eigenlijk vrij goed in de receptie én aanvalsverdediging bezig waren.

Ook in de tweede set was het best leuk volleyball, en moesten we eigenlijk maar vrij nipt de duimen leggen met 21-25.

Vanaf de derde set kwam Calevo echter steeds beter in hun spel, en werden de dodelijk efficiënte aanvallers steeds beter bediend. Kristof kan het bevestigen…
Ook in de vierde set konden we nog vrij goed mee spelen, maar de fysiek en wat onduidelijkheden over opstelling en dergelijke begonnen ons parten te spelen. Weg dus deze vierde set, maar al bij al toch een zeer verdienstelijke prestatie.

En voor de fun van zo’n wedstrijden goed te presteren doen we het toch ?