Keljee – Midas

Deze laatste wedstrijd van het seizoen konden we aanvangen met 6, en dus moesten we weer even wat acclimatiseren op het veld, en de weg wat zoeken in deze opstelling.
Mede door het feit dat we slechts tot 20 moesten spelen, én voornamelijk omdat we eigenlijk nog niet goed wakker waren… ging de eerste set vrij vlug aan ons voorbij.

Om Natalie van haar migraine en de omwentelingen als spelverdeelster te ontlasten, verbouwden we de opstelling nog maar een beetje.
Of het daar alleen aan lag…. wie zal het zeggen ? Maar set 2 en 3 kwamen we eigenlijk nauwelijks in de problemen, en onze 3de plaats kwam nog beter tot zijn recht.

In de 4de set moet er wat stress bij geweest zijn, of angst door de kampioenviering die op het terrein naast ons begon ? (U weet wel… de ploeg van 2009OSI die Natalie voor volgend seizoen heeft gevraagd….)
In elk geval konden we na een vrij zenuwachtige einde ook deze set inpikken.

De verdiende bonnekes werden daarna proper aan de kantine ingeruild voor enig aangenaam vocht, Cédric nam het laatste blokje kaas van de traktatie – en voilà – het seizoen zit er alweer op.

Hou de website in de gaten voor nieuwsberichten allerhande !