Einde seizoens mededelingen

Vanuit het bestuur van Walivol ontvingen we volgende mededelingen, dit omdat de competitie 2009/2010 er bijna op zit…

Laatste speeldag en kampioenenviering

Op vrijdag 7 mei is het de laatste speeldag. Net zoals de vorige jaren spelen we dan naar 20 punten per set.
De wedstrijden starten om 19u30 en om 20u45.

Ledenvergadering

De ledenvergadering gaat door op dinsdag 18 mei 2010 om 20u30 in Sportkaffee. De ploegverantwoordelijke van iedere ploeg of een vervanger wordt verwacht.
Tijdens de ledenvergadering wordt ook gevraagd naar het voorkeur speeltijdstip voor het volgende seizoen (maandag/dinsdag of 19u30/20u). Zorg dat je tegen dan hierover met je ploeg een akkoord hebt.

Nacompetitie

Op vraag van diverse ploegen wordt er ook een nacompetitie gehouden.
Deze gaat door op ma 17 mei, di 25 mei, ma 31 mei, ma 7 juni en ma 14 juni telkens vanaf 20u tot 22u. Wil je hieraan deelnemen, stuur dan een mailtje met de naam van je ploeg naar InschrijvingNacompetitie@WALIVOL.be

Beachvolleybal

Ook dit jaar participeert WALIVOL aan de organisatie van de beachvolleyhappening op de grote markt van Sint-Niklaas. We doen dit onder andere door medewerkers voor het scorebord of het wedstrijdblad te leveren. Onze voorzitter Jean-Paul is hiervoor het aanspreekpunt en komt de volgende wedstrijdavonden bij de ploegen langs en wie interesse heeft, kan dan zijn naam opgeven en het moment van beschikbaarheid doorgeven (za voormiddag, za namiddag, zo voormiddag of zo namiddag).

Recreatief beachvolley

Tijdens de beachvolleyhappening is er op maandagavond 28 juni vanaf 19u ook recreatief beachvolley.
Iedere ploeg bestaat dan uit ten minste 4 spelers/speelsters. Wil je hieraan deelnemen stuur dan een mailtje met de naam van je ploeg naar InschrijvingBeach@WALIVOL.be