Geirnaert – Keljee

In een alweer wat vertimmerde opstelling konden we deze topper (?) aanvangen. Natalie was er op gebeten om goed te spelen… aan de andere kant van het net stond immers een ex-leerkracht van haar.

De eerste set klopte het nog niet direct aan onze zijde. Recepties en simpele ballen gingen alle kanten uit. Gelukkig konden we met veel inzet toch nog deze set naar ons toe trekken.
De tweede set sukkelden we een beetje in hetzelfde straatje verder. Niet slecht, maar niet goed genoeg om te winnen. Jammer genoeg ging deze set dus naar Geirnaert.
Even de gemoederen wat opgekoterd in een time-out, en ook Paul verscheen nog op het toneel – en voila: de toon was gezet.

In de derde set was enkel al de aanwezigheid van Paul (in de achterlijn dan nog wel…) genoeg om Geirnaert direct op een 0-8 achterstand te zetten. Alles draaide ineens een stuk beter, en de foutjes slopen er aan de zijde van Geirnaert nu wat meer in. We konden de set netjes afmaken met 10-25.
Ook de vierde set toonde hetzelfde spel. Natalie subliem verdedigend, en dan verder Paul, Nick, Kristof en Patrick aan het kanon. Met hier en daar nog een kleine oneffenheid en een voetfout bij een opslag van Nick (die er natuurlijk géén was…) konden we net de set niet afmaken binnen de tijdslimiet… 16-24

De overwinning op zak, en wellicht nog wat steviger op de 2de plaats.