Diesel – Keljee

Uw webmaster begint van zijn leeftijd te weten… verkeerd uur opgegeven op de site, geen opstelling klaar.
Enfin – goed dat Kristof zijn laptop de geest had gegeven, zodat die tijdig zag dat we om 19h30 in plaats van 20h30 zouden gaan spelen.

Rondje bellen, en hopla… team Keljee was weer paraat.

Lastige match tegen die gele mannekes… we lieten ons te veel verrassen door de strakke en diepe opslagen, en moesten daarom eigenlijk bij elke set toch toelaten dat de tegenstander inderdaad als een ‘Diesel’ op gang kwam. Telkens in het begin van de set kwamen we ruim op achterstand – dus was het telkens hard terug vechten.
En aldus geschiedde het dat we met enkele twijfelachtige arbitrale keuzes, hier en daar een vangbal, en ook nog net-geen-rode-kaart voor Patrick O. toch in 3 van de 4 sets aan het langste eind konden trekken.

De tweede plaats is dezelfde als vorige week, edoch weer wat steviger!