Nomadesk – Keljee

Ondanks de wat late aanmeldingen op de site, en onze goede vriend Paul die misschien nog wat ziekskes voor de dag zou komen… konden we deze (relatief gezien…) belangrijke wedstrijd toch vrij compleet en met verhoogde aanvalskracht aanvangen.
Paul heeft blijkbaar nieuwe schoenen, Cédric had al wat rode snoepjes ingeslagen op voorhand, en Wim had al een Duvelke achter de kiezen… dat beloofde dus.

En inderdaad… we hebben 2 sets Nomadesk volledig van het kastje naar de muur gespeeld, en de andere 2 sets hebben we eigenlijk ook gewoon gewonnen.
Het samenspel lukt blijkbaar steeds beter, en ook het systeem met een terugzakkende verdediger lijkt steeds beter te gaan werken. Alhoewel… soms nog een roetsjbaan aanleggen voor Kristof zijn verdediging zou niet slecht zijn.

Goede wedstrijd, zonder meer.