Keljee – Volpov

Maandag 17 februari
Aanwezig: Brent, Dirk, Marc, Andy, Patrick, Wim en Rudy.
Afwezig: Johan en Walter.

Sportievelingen,
het valt tegenwoordig niet mee om topsporter te zijn in het Waasland, of zelfs in Belgenland.
Wat een idee ook om op de dag nádat het Wase topteam net naast de beker bij het damesvolleybal greep, en óp de dag dat Kim Clijsters haar come-back misschien ook anders had voorgesteld, net uitgerekend tegen een ploeg als Volpov te willen gaan spelen.

In extremis was de Patrick alsnog aangemeld. Dat zou mogelijk veroorzaakt zijn door het trage internet in de regio Sint-Pauwels… maar de statistieken van onze webstek zijn onverbiddelijk: klokslag 17h41, zegt de aanmelding. Patje, Patje, Patje… 🙂

Een en ander begon nog als een redelijke wedstrijd in de eerste twee sets. We zagen wel duidelijk dat Volpov meer in zijn mars had, en niet zo gecharmeerd was van het setverlies in de vorige wedstrijd. Met wat nuttige tips over de positie 5 van onze coach, en een aantal geslaagde opslag reeksen, konden we toch nog relatief goede scores tussen de 17 en 19 punten in de wacht slepen.

Wat er echter in set 3 en 4 gebeurde… daar kunnen we beter heel kort over zijn. We werden getrakteerd op héél lange opslagreeksen, met bijhorende receptionele probleempjes – om het nog zacht uit te drukken.
Het zat ons dus echt niet mee vandaag, en we konden -zij het zonder enige verder motivatie, en gehuld in algeheel stilzwijgen- alsnog 2 puntjes laten bij tekenen op ons telraam.

We hebben 2 weekjes tijd om in retraite te gaan, als voorbereiding op de volgende clash.

Volgende afspraak: maandag 2 maart om 19h30 op terrein 1 tegen Trendsetters.