Keljee – Debo

Maandag 20 januari
Aanwezig: Rudi, Brent, Andy, Marc, Patrick, Wim.
Afwezig: Johan, Dirk en Walter.

Sportievelingen,
gezien het feit dat onze reguliere verslaggever er voor gekozen had om een spoedcursus receptie bij te wonen (ook al op maandag avond), en de ziekenboeg nog steeds onveranderd is, waren alvast 2 dingen heel simpel: wie zal er spelen, en de vaste opstelling. Bij wijze van spontane zelfopoffering ging Rudi zowaar als opposite spelen.

Er werd enigszins hobbelig gestart in de eerste set. Al vlug werd duidelijk dat Debo het ons niet gemakkelijk zou maken – zeker met een paar sterke serveerders die onze receptie danig bestookten.
Tot ca. 16 punten leek alles zeer gelijk opgaand. Met een Keljee-waardig eindsprintje werd deze set alsnog vrij makkelijk de onze: 25-19.

Set twee en drie… heel vervelend maar toch waar: we speelden bij wijlen mooi volleyball, en net zo makkelijk verwarden we spontane rek- en stretchoefeningen met effectief verdedigen, of slaagden we er wonderwel in om simpel ogende balletjes de nek om te draaien.
Niet dat het slecht was… maar jammer genoeg slaagden we er in money time net niet in om het dubbeltje in onze richting te laten rollen.
Set 2 ging met het kleinste verschil naar Debo, en set 3 werd 22-25 in het voordeel van de Temseneiren…
Het kan ook zijn dat het soepje bij onze spelverdeler nog niet goed verteerd was… er lag in elk geval wel ‘iets’ op zijn maag.

In de vierde set ging het echter een beetje vierkanter, en kwamen we ook op slinkse wijze te weten dat een opposite speler eigenlijk ook een aanvaller is.
We konden het hoofd redelijk koel houden, en hadden asnog zicht op setwinst.
De vermoeidheid zal er voor iets tussen gezeten hebben – de laatste 5 ballen gingen roemloos fout. Receptie, begrijpt u? Met een 25-21 eindstand tot gevolg. Ketse, ketse.

Volgende keer weer beter; maar alsnog 3 punten op ons telraam erbij.

Volgende afspraak: dinsdag 28 januari om 19u30 op terrein 4 tegen ‘t Kliekske.