Bavo – Keljee

Maandag 13 januari
Aanwezig: Rudi, Brent, Andy, Marc, Patrick, Wim en Dirk.
Afwezig: Johan en Walter.

Hoi sportievelingen,
een rechtzetting op wedstrijdverslag nummer 145 is op zijn plaats…. Na de wedstrijd tegen Trendsetters zijn er slechts 2 punten behaald in plaats van de vermelde 3 punten. Brengt dit onze titelstrijd in gedrang? Niet echt… 😇

Vandaag tegen Bavo. Een team dat in de voorronde in reeks 1 speelde. De verwachtingen waren gespannen, zeker na onze pandoering van vorige week. Nu Rudi, op democratische wijze, werd aangesteld als ad interim coach konden we met volle moed aan de wedstrijd beginnen.

Van een ommekeer gesproken. Nu er een volwaardige ploeg op het canvas aanwezig was, konden wij meer dan ons mannetje staan. Een spannend wedstrijdverloop was ook nu aan de orde.

Met een ervaren coach in ons midden werden er dan ook, ten gepaste tijde, de nodige aanwijzingen gegeven. Met een gevarieerd aanvalsverloop, en een degelijk receptioneel niveau wisten wij set 1 & 2 te winnen.

In set 3 daarentegen keerde het tij. Bij een 24 – 19 achterstand zagen we de bui al hangen. Wim mocht zich aan de servicelijn opstellen voor een duivels offensief. Tot ieders verbazing wonen wij deze set nipt dankzij een vernuftige servicereeks van laatstgenoemde, afgewisseld met enkele vrij vettige strategische balletjes.

Set 4 dan. Hier waren de rollen omgekeerd omdat wij bij momenten –de vroegere aanwijzingen van onze coach– niet meer volgden. Hierdoor slinkte onze voorsprong danig en werd het alle hens aan dek om set 4 op ons palmares te schrijven.

Winnen op verloren maandag!

Gevolg: 0 – 4 setwinst en nu 5 punten erbij.

Volgende afspraak: maandag 20 januari om 21u op terrein 4 tegen Debo.