Keljee – Trendsetters

Maandag 6 januari,

Aanwezig: Dirk, Marc, Wim, Andy, Brent
Afwezig: Rudi, Patrick, Walter, Johan

Hoi Sportievelingen,
namens de redactie della sport wensen wij jullie lang deze weg een spetterend, blessuurloos Nieuwjaar, met vooral een goede gezondheid, en op sportief vlak een jaartje met uitmuntende prestaties.

Vandaag tegen de Trendsetters. Als ik nog goed kan rekenen stonden er zowaar 67% oud gediende aan de andere zijde van het net. Zou het ditmaal een beladen wedstrijd worden? Hierover kan ik een kort antwoord noteren.

Wanneer ik de afwezigheidslijst bekijk, met nog 2 spelers in de lappenmand [Johan en Walter], en Rudi die voor de invoering van de Brexit, snel nog wat late kerstinkopen ging doen in Londen? Tsja, dan weet je meteen dat er slecht vijf gladiatoren op het veld stonden.

Indien onze prestatie vandaag recht evenredig zou zijn met de opgenomen calorieën tijdens de feestdagen, zou deze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar, gewoon, een prachtprestatie moeten zijn.. Alleen.. 😇
Deze stelling is enkel van kracht indien er geen rekening wordt gehouden met de Trendsetters. Of hoe, ook hier, er een gapende kloof is tussen theorie en praktijk.

Tegen het (jeugdig) geweld van de Trendsetters waren we duidelijk niet opgewassen. Bij wijlen met moker op- en andere slagen zijn we naar de kantine gespeeld. Een duidelijke en vooral verdienstelijke zege voor de Trendsetters, die er snel komaf van maakten.

Gevolg: een droge 0-4 pandoering met gelukkig toch 2 punten op ons palmares 🙂

Volgende afspraak: maandag 13 januari om 19u30 op terrein 4 tegen Bavo.