Keljee – Diesel

Vrijdag 17 mei

Aanwezig: Andy, Dirk, Johan, Marc, Patrick, Walter en Wim
Afwezig: Rudy, Jan en Marc.

Hoi sportievelingen,
Naar jaarlijkse gewoonte heeft de laatste wedstrijd plaats op vrijdag, en spelen bijna alle ploegen hun match op één avond. Aansluitend is er dan de uitreiking van de Fair-Play trofeeën en als apotheose de kampioenenhuldiging. En met een Pepsi-, Cornet- en Kwak reeks is dit normaliter de ideale mix voor een avondje volleyball plezier, toch !

Diesel had reeds op 11 mei een mail verstuurd aan Walter (dit op een een niet actief mailadres), met de melding dat zij door een tekort aan spelers forfait gaven voor deze match.
Of was het eerder de confrontatie vermijden tegen de kampioen uit de Pepsi reeks?
Daar dit nieuws pas een uurtje voor aanvang  ter ore is gekomen, werden meteen hoge pieken genoteerd in het Slack Data Center. Dergelijk voorval brengt de extra portie stress met zich mee, raar ploegje de Keljee!
En dan wetende dat de kampioenstitel al een feit was…

Gaan we eerst eten of toch een uurtje trainen ? De meningen lagen hierover niet zo ver uiteen, de oplossing werd ons op een presenteerblaadje aangereikt door Jean-Paul, de voorzitter van Walivol. Nomadesk moest ook verstek geven tegen Volikat, en om ons seizoen in schoonheid af te sluiten konden we à la minute een oefenwedstrijd spelen tegen Volikat.
Daar waren zelfs speelsters in truitjes met goudkleurige nummers, gewoon super!
Of dit speciaal voor ons was laat ik in het midden. De punten stonden voor het eerste fluitsignaal al genoteerd op het scheidsrechterblad, nl 5 -5. Een parti plezier zou je dan denken, niet dus. Steeds als er tegen Volikat gespeeld wordt, wordt de focus altijd een beetje anders gelegd bij sommigen onder ons.
Dat onze analist vandaag een snipperdagje had genomen was goed zichtbaar op het canvas, gemekker in set 1, receptionele minderheden, opslagmissers, stress@canvas, (dé nieuwe reality show op TV OOST!)
Hé mannen, we zijn kampioen, toch!
Niet alles was kommer en kwel, er werd ook voldoende wilskracht en samenhorigheid ten toon gespreid om deze vriendschappelijke match op te fleuren en te voorzien van de nodige spanning en spelplezier.

Na afloop werd kampioenenviering op snee getrokken door onze bier sommelier van dienst, zelf de niet bierliefhebbers werden voorzien van een halve fles wijn, inclusief een “A” plastieken bekertje. Waarvoor dank.

Opsporing verzocht: Ekomurz spelerstrui, bouwjaar 2019, luistert naar nr 14, laatst gezien over de schouders van Johan, de eerlijke vinder wordt beloond met…

Voor het eerst in het bestaan van de Keljee zijn we erin geslaagd om de Kampioenstitel op ons palmares te schrijven. Ik heb dan ook uit goede bron vernomen dat de Walivol webmasters nog naarstig op zoek zijn naar een gepast lettertype voor op onze historie.

Om wedstrijdverslag 133, of nr 24 van dit seizoen, af te sluiten wil ik jullie feliciteren met het behaalde resultaat. Of hoe een uitzichtloze start snel keren kan…
Dank aan alle spelers, bestuur, sponsor en webmaster voor de wekelijkse inspanningen.
Van team spirit gesproken. Wat nu volgt is een welverdiende rust, fijne vakantie en vooral een fantastische voorbereiding op wat volgend seizoen komen zal.

Voor een laatste keer..Kampioen zijn is plezant, mijn gedacht ! (1)

De  Redactie.

(1) geldig voor dit seizoen.