The Young Ones – Keljee

Maandag 6 mei,

Aanwezig: Dirk, Patrick, Wim, Marc, Walter en Johan
Afwezig: Rudy, Jan en Andy

Hoi Sportievelingen,
Vandaag tegen de The Young Ones, of beter: een deel oude knarren. Maar wel de nummer twee uit de Pepsi reeks. Is alles wat op het www net verschijnt niet wereldberoemd!

Dat een 10 beurtenkaart bij een aderlaatbedrijfje je geen deugd doet mag Wim nog steeds ondervinden, maar zoals een echte sportman is hij steeds paraat voor een avondje volleybalplezier.. toch!

Was het door de vreselijke gebeurtenissen van vandaag of door een tekort aan acclimatisatie? Ik weet het niet zo goed, met twee halve mannen op het canvas kampten wij met een moeizame start, hetgeen resulteerde in een spannend wedstrijdverloop.
Daar we in set 1 nipt het onderspit moesten delven, werd er in set 2 eveneens een spannende strijd opgevoerd. Door een hevige opslagdruk op Johan en onze geforceerde spelwijze was er dan ook het nodige karakter en wilskracht nodig om dit tot een goed einde te brengen.

In set drie sloeg uiteindelijk onze turbo aan, opslagen met een kracht 4 op de Saffir-Simpson schaal lagen mee aan de basis om de veer te breken bij The Young Ones, of een koekje van eigen deeg!
Onze eerste kampioenstitel was een feit. Wat volgde in set vier was in de beginfase het vervolg van set 3, kampioenswaardig. Al was er naar het eind toch een dipje te bespeuren. Gelukkig bracht de klok stipt om 22u30 de welverdiende overwinning. Al hield onze coach hier toch een andere visie op na!

Gevolg 1-3 winst en vier puntjes erbij.

Na afloop werd er dan ook uitvoerig nagepraat, en ook het Walivol poll formulier op democratische wijze keurig en netjes ingevuld. Tussen de heildronken door [kampioen zijn is plezant, toch], en de verjaardag van Wim, werd er ook een voorproefje bovengehaald van “Doe de stemtest 2019”.

Namens de redactie een dikke proficiat met deze kampioenstitel.

Volgende afspraak: vrijdag 17 mei om 19u30 op terrein 3 tegen Diesel, aansluitend met kampioenenviering.