Nomadesk – Keljee

Maandag 4 februari,

Aanwezig: Rudy, Marc, Walter, Wim, Johan, Andy, Dirk
Afwezig: Patrick, Jan

Hoi sportievelingen,
Dat niet alle ploegen over een super gesofisticeerd aanmeldsysteem beschikken dan het onze is vandaag nogmaals in de verf gezet door Nomadesk. De fans onder ons zal het allicht nog in het geheugen gegrift staan dat zij bij de vorige ontmoeting de forfaitcijfers maar net ontlopen waren. Wederom was het bij aanvang een tijdrekkerij van jewelste, maar geen nood. Nu we op volle toeren draaien, en de Walivol site een grondige update heeft ondergaan, is den tijd aangebroken om, na de upgrade van de ploegfoto, geschiedenis te schrijven zodat onze historiek ook in een nieuw jasje gestoken wordt.

En dan nu pauze, effe mijn potloodje slijpen..

Goed begonnen is half gewonnen moet ondergetekende gedacht hebben. Vanaf het begin opslagdrukdruk van jewelste. De toon was direct gezet voor het verdere verloop van deze set met mooi volleybal, zowel receptioneel als aanvallend. Er stond precies een vrolijke noot op het veld. By the way Johan had gevraagd om eens een vrolijke noot in ons verslagje te schrijven, bij deze dan dus maar…

Nu de rooksignalen om onze hoofden waren verdwenen was het hoog tijd om onze headsetter op te stellen. Wat in de eerste set een vlot verloop kende was in deze set plots verdwenen, achtervolgen was dan ook de boodschap, of eentje om snel te vergeten.

Nu de vijf punter aan ons is voorbijgegaan was het alle hens aan dek om deze partij tot een goed einde te brengen. Ook hier was het dankzij de nodige opslagdruk dat we terug op niveau acteerden. Bij overname van de pas is het aangewezen om de grootte van je spelers te kennen, dit mocht Walter aan den lijve ondervinden toen hij een pasje tot boven op antenne bracht voor Rudy. Spannend was het in ieder geval, de winst is dan ook mooi meegenomen.

In set vier was de veer bij Nomadesk wat gebroken wat dan ook resulteerde in een makkelijke setwinst.

Gevolg een vlotte 3-1 winst en vier puntjes op ons scorebord erbij.

Tip van de week : Een Deen die zingt over zijn vlakke land, is een immigrant die zingt over ons Vlaamse land. Of op zijn minst een cover van Brel zaliger.

Volgende afspraak: maandag 18 februari om 21u op terrein 1 tegen De Youries.