Dymo – Keljee

Dinsdag 24 april 2018

Aanwezig: Wim, Geert, Marc P., Walter, Patrick O., Dirk
Afwezig: Patrick D.S., Marc O., Paul

Hallo Sportievelingen,
er zijn zo van die dagen dat je denkt dat alles zal lukken, en we de hele wereld aan kunnen.
Een nobel plan, zeker als je op zo’n dag tegen de hoogst geklasseerde in rang mag aantreden. Mondjesmaat druppelden de Keljee discipelen binnen in de sporthal, met 1 laatkomer als uitschieter. Maar niet geklaagd of gemopperd: we konden voltallig spelen, en zo verdere strafpunten vermijden.

Het bleek echter al vlug dat we tegen Dymo niet veel zouden klaar maken.
Veel receptiefouten, en de nodige andere blunders erbij… zo zagen we de eerste set uit handen gaan, ondanks een keurige remonte tot 18-25.

De tweede set toonde dan toch een vrij sterk Keljee, en pas in de slotfase werden we terug een beetje van het kastje naar de receptiemuur gestuurd, waardoor er een 21-25 stand op de eindbordjes stond. Het gaf ons in elk geval vertrouwen om de volgende 2 sets wel degelijk te gaan winnen!

Edoch… dat mocht niet zijn. Ik heb de receptiemissers tot punt 12 van Dymo er even op na geslagen: 7 van de 12 ballen op of over het net, 3 ballen richting ander decorum, en dus slechts 2 ballen waarmee we ‘iets’ konden doen. Een eerder roemloze en zwakken uitslag was ons deel.

Set 4 toonde een beetje hetzelfde beeld, en is dus ook niet echt uitnodigend om verder in dit verslag over uit weiden.

Jammer, maar het is alweer niet anders: slechts 2 puntjes in ons mandje.

Volgende afspraak: maandag 7 mei om 19h30 tegen Gozi (een ploeg die eigenlijk ongehoord hoog in het klassement staat)