Keljee – Wase Wind

Maandag 26 maart 2018

Aanwezig: Wim, Geert, Dirk, Marc P., Patrick O, Walter
Afwezig: Patrick D.S., Marc O., Paul

Hallo Sportievelingen,
na de bijna buitenaardse prestatie van vorige week, hadden we meer dan terecht even uitzicht op de 4de plaats in het klassement. De wedstrijd tegen de directe medestrijder voor die plaats had dus enig belang, en we konden deze keer op 6 echte die-hards rekenen.

De mensen van Wase Wind begonnen echter met meer overtuiging en slimmigheidjes aan de wedstrijd, en onze aanvalskracht strandde voor het overgrote deel net onder de netrand.
Er zijn natuurlijk excuses, gezien 2 spelers die nog met een halve verkoudheid op het veld stonden, én het zomeruur dat net was ingetreden.
En op de dag van de wedstrijd zelf ook nog even 10 kuub hout weg werken, heeft natuurlijk ook geen positief effect op de beweeglijkheid.

Set 1 was dus een vrij povere kwestie.

Maar we zouden niet Keljee noemen, als we ons niet zouden willen herpakken.
En zo gebeurde het ook dat we in de 2de set het spel meer naar onze hand konden zetten, en met betere opslagdruk, én een welwillende aanvaller bij de tegenpartij die wel soms wel heel veel rugwind mee gaf aan zijn kanonballen, we deze set toch vrij duidelijk en overtuigend konden binnen halen.

Deze lijn konden we jammer genoeg niet continueren in de volgende sets. De fysieke vermoeidheid begon hier en daar op te spelen, wat misverstandjes die soms al eens aanleiding gaven tot wat intern gezaag, net wat te veel foutjes her en der, en de mensen van de windmolens hadden hun apparaten nu ingesteld op valwind… zodat ongeveer alles bij hun lukte. Over and out….

Jammer genoeg dus verloren tegen deze waardige opponent, en -ook jammer genoeg- gingen de kopjes bij enkele mensen danig naar beneden, waardoor zelfs het sacrale pre-paas-clubgevoel-drankje in de kantine werd overgeslagen.

Echter toch nog net goed genoeg gespeeld om 3 punten op onze teller er bij te krijgen.

De paastijd zal bezinning, hoop en bevlogen plannen mee brengen om de laatste 5 wedstrijden van dit seizoen met een frisse blik aan te vangen !

Volgende afspraak: dinsdag 17 april om 19h30 tegen ‘t Kliekske.