Keljee – Debo

Dinsdag 6 februari 2018

Aanwezig: Paul, Wim, Walter,Patrick O., Marc O., Geert, Dirk
Afwezig: Patrick D.S., Marc P.

Hallo Sportievelingen,
Vandaag is het zeer special moment voor ons wereldberoemd wedstrijdverslag: precies 100 edities geleden heeft Wim voor het eerst zijn ganzenveer en Chinese inkt uit zijn schuif tevoorschijn gehaald om op een mooi vel perkament het allereerste verslagje te schrijven. We waren toen anno 2009, OSI – Keljee. Gelukkig heeft de digitalisering zijn intrede gemaakt en kan –wie het hem belieft– dit verslagje nog steeds raadplegen via de welbekende site www.keljee.net.

Is er veel veranderd? Nee toch niet… nu ook komen al onze high-tech apparatuur uit China, net als onze Chinese inkt, en er waren in onze beginjaren ook al moeilijkheden om tot foutvrije recepties te komen.

Nu tot de orde van de dag.

Vandaag tegen Debo. Als we er de klassering op na houden zou dit op papier een haalbare kaart moeten zijn. De start was wonderbaarlijk goed en vlot, er valt weinig op aan te merken.

In set twee werd het al snel duidelijk.. men wil gewoon de recepties niet constant en een hele match lang goed bij de spelverdelers brengen. Niet om over naar huis te schrijven! Dus in het midden van de set snel nog even Wim opstellen om de brokstukken te proberen lijmen, toch?
Jammerlijk dat we deze set aan onze neus zagen voorbijgaan.

Set 3 werd zowaar een kopie van set 2.. en dat voor dit jubileumverslagje. Raar ploegje toch die Keljee.

Set 4 dan: zelfde opstelling als set 1. Wonderbaarlijk hoe snel het tij keren kan, volgens mij waren er spelers die nog een afspraak hadden later op de avond. Het was net of er stond een TGV op het canvas.

Gevolg: 2-2.
En 4 punten op ons tellerbord erbij en een vijfde plaats in de Walivol klassering.

Volgende afspraak: maandag 19 februari om 19:30 op terrein 1 tegen Gozi.