Dokinap – Keljee

Dinsdag 9 mei,

Aanwezig, Walter, Wim, Marc, Cedric, Jan, Senne, Patrick O., Dirk
Afwezig: Patrick D.S., Paul

Hoi Sportievelingen,
Nu zouden we zeker het beste uit ons zelf moeten kunnen halen, het is immers tegen de derde uit onze reeks dat we spelen. Helaas was Dokinap vandaag de betere ploeg die het ons knap lastig maakte, en bij ons draaide het bij momenten langs géén kanten. Gelukkig konden we nog rekenen op het betere aanvalswerk van Cé. De zakjes Haribo bleven dan ook mooi op het display hangen, want punten maken met een opslagreeks zat er echt niet bij. Maar ja, met twee ploegen op hetzelfde speelveld spelen is dan ook geen sinecure !

Resultaat : 4-0 om onze oren.
De laatste loodjes komen eraan, nog twee matchen te gaan en hop naar een nieuw seizoen.

Volgende afspraak: Maandag 15 mei om 19u30 op terrein 1 tegen Skorrymorry