Keljee – Nomadesk

Maandag 24 april

Aanwezigen: Cedric, Walter, Jan, Marc, Patrick D.S, Senne, Wim, Patrick O, Dirk
Afwezigen: Paul

Zat er een bugje op onze aanmeldingspagina of niet? Het zal voor velen een raadsel blijven want ook dit keer stond er een enkeling aan den aftrap die niet was aangemeld, zand erover en einde discussie – mijn gedacht.

Tegen Nomadesk zouden we toch iets meer puntjes bijeen moeten sprokkelen, want volgens de laatste statistieken staan ze gans onderaan in de rangschikking. En ook al zijn de ijsheiligen nog lang het land niet uit, toch waren de weer- en andere volleybalgoden ons dit keer goed gezind. We zouden natuurlijk de Keljee niet zijn, indien we er ook nu eens géén spannend matchke van zouden maken, met de nodige position switches op respectievelijk pas, opposite en de middenm. Walter had zelfs den troffee van vorige week meegebracht (deze waren ze jammer genoeg niet komen ophalen), zodoende hebben wij die dan maar tijdens de match verdeeld en verteerd, hmmmm.

Na 4 spannende sets met afwisselende mooie opslagreeksen, recepties die vlotter bij onze passeur aankwamen dan anders… en blijkbaar zet het veranderen van laatstgenoemde onze aanvallers aan tot het betere aanvalswerk? Al was het natuurlijk niet héél de match rozengeur en maneschijn.

Gevolg: Eindelijk eens de grens van 100 punten gehaald, 4 sets gewonnen en voor het eerst dit seizoen prijken er 5 welverdiende punten op ons tellertje.

Volgende afspraak: Dinsdag 9 mei om 21u tegen Dokinap op terrein 4