Keljee – Sportkaffee

Maandag 3 april

Aanwezigen: Cedric, Dirk, Jan, Marc, Patrick D.S, Senne, Wim.
Afwezigen: Patrick O, Paul, Walter.

Raar volkje die Homo Flandriens, zou de befaamde antropoloog Sir Alistair zeggen. Dan gaan ze in het weekend naar de koers kijken, maar op de belangrijke afspraken op maandagavond komen ze, ofwel niet ten gevolge van zere knieën (van op en neer te gaan ?) ofwel staan ze daar met een half paar schoenen. Gelukkig kon deze laatste nog een beroep doen op de excellente service van Shoe Express Vrasene om dit euvel tijdig op te lossen.

Dan nu… de match. In set 1 hadden we zowaar een vliegende start genomen. Het is eens wat anders, zo van in den beginnen voor staan tot zelfs 13-4, was me dat lang geleden. Zalig toch? Maar ook nu kwamen vele addertjes over het Keljee canvas gekronkeld om er een spannend setje van te maken. Maar met de nodige wilskracht en de betere verdedigende momenten hebben we deze set toch nog vrij vlotjes binnengehaald.

Set 2 daarentegen werd het plots mistig en wazig rondom ons veld, met de vele slechte recepties kwamen wij in een neerwaartse spiraal, een setje om snel te vergeten, mijn gedacht.

Set 3 dan, typisch Keljee zeker? We maken het ons van tijd tot tijd toch graag zó moeilijk, dat we zelfs enkele simpele free ballen niet in de buurt van de passeur te krijgen, dit tot grote frustratie van laatstgenoemde.
Gelukkig hebben we met het betere aanvals- en opslagwerk er alsnog een spannend setje van gemaakt: 24-25

Set 4 was een formaliteit, het oud zeer van ons ploegje stak weer de kop op. Zo erg zelfs dat kabouter Chouffe nog hartig stond te gremelen na afloop van de match. Om wie het was, ik ga nu geen namen noemen, hé Marc.
Effe snel een wissel om toch nog wat weerwerk te bieden…

Gevolg: 1 – 3 verlies, 77 puntjes gescoord en 3 punten op ons telraam erbij.

Volgende afspraak: dinsdag  18/4 om 21u tegen ‘t Kliekske op terrein 2