Bavo – Keljee

Aanwezig: Wim, Dirk, Patrick O, Jan, Marc, Walter, Cedric en Senne

Afwezig: Patrick D.S, Paul,

Hoi sportievelingen,
Naar aanleiding van een mailtje, verstuurd door ons, is er toch wat heen en weer gemaild deze week. Dit geeft ook aan dat het wenselijk is om met z’n allen eens rond de tafel te zitten, om een en het ander uit te klaren, en om ook al eens te kijken naar de toekomst toe. Wim zal hieromtrent ten gepaste tijden een mailing rondsturen.

Nu naar de match tegen Bavo, de laatste in de klassering. Hierdoor lag onze verwachting ook hoog en waren we toch zinnens om er vijf punten op onze teller bij te schrijven.

Qua sfeer en gezelligheid zat het deze keer beter. Eerst was het nog een gelijkopgaande eerste set die we nipt verloren, en set 2 met inbreng van ons jong geweld heeft het tij niet kunnen keren. Waarschijnlijk waren ze nog niet goed opgewarmd.
Vanaf set drie ging het plots beter met goede recepties, mooie passen en het betere aanvalswerk.

In de laatste set zijn we gestart met een andere passeur, wat de eerste helft een goed effect had op het collectief. We kwamen in de eindspurt echter net een puntje tekort.. en hebben deze match dus heel nipt verloren.

Na afloop was er nog een domper op de feestvreugde omdat er een een paar snoodaards er plezier in beleven om andermans kledij in de douche te gooien. Hierdoor zijn er enkele met natte kledij huiswaarts gekeerd. De politie is hiervan een verslagje komen opmaken, dus wordt vervolgd.
Gevolg: 2-2 in setstanden en 3 puntjes erbij.

Volgende match: maandag 27/3 om 21u tegen Wase Wind op terrein 4