Nomadesk – Keljee

Dinsdag 7 februari

Aanwezig: Cedric, Dirk, Jan V.G, Marc, Patrick D.S, Patrick O, Senne, Walter
Afwezig: Jan H, Paul, Wim (nou ja…)

De verwachtingen lagen hoog na het spektakelstuk van vorige week, en de wandelgangen van het internet hadden het al over een onbetwistbare overwinning met 5 punten. Vanavond zou Nomadesk voor de bijl gaan; punt aan de lijn.
Ware het niet dat de reguliere spelverder van dienst het nodig vond om vorige week een klein dorpeltje foutief in te schatten, met een slappe enkel tot gevolg… én dat diezelfde persoon nu ook al afspraken maakt voor zijn werk op het moment dat er moet gespeeld worden.

De verslaggever van dienst kan maar vanaf het moment van binnenkomen meepraten: rond 21h30 zag alles er rooskleurig uit, en werd de winst in de eerste set verdienstelijk binnen gehaald. Alles was dus zen, toch ? En daarop besloot die halve hollander dan ook maar gewoon op be bank te blijven zitten. Had hij een andere keuze moeten maken of niet… we zullen het nooit weten.

In elk geval is het een feit dat er in set 2 en 3 een spelpeil werd getoond dat bij wijlen echt zeer begon te doen aan de ogen. Deze 2 sets werden dan ook roemloos verloren, door (alweer?) een individuele foutenlast die zowat bij iedereen en op elk spel onderdeel te hoog lag.

Tja… afleiding zoeken door wat op de scheids te mopperen, of keuvelpraatjes tijdens een time-out, of een stand-in spelverdeler die zijn rol even lost, met daarbij ons stilaan traditioneel receptie-probleem. Veel werk aan de winkel 🙂

Set 4 begon eigenlijk in dezelfde stemming, en iedereen zag de bui al hangen.
Gelukkig konden we hier af en toe toch wat beter weerwerk bieden, en bij gelegenheid onze aanvallers iets beter aangespeeld krijgen. Er was niet veel overschot, maar we konden deze set toch op ons schrijfboekje erbij zetten.

Jammer genoeg kwamen we welgeteld 3 punten te kort, en verloren dus nipt van de (op dit moment..) laatst geklasseerde.

Na de wedstrijd volgde de wekelijkse bezinning, alwaar een rolletje snoep aan Cédric werd overhandigd voor 5-op-1-rij, en werd er afgerond met een traditioneel dinsdagavond rozenkransje. En werd de taak voor het verslag terug gedelegeerd aan ondergetekende.

Volgende afspraak maandag 20 februari om 21u op terrein 4 tegen Dokinap